logo-veliki.png

Započelo obilježavanje Dana općine - Martinje v Humu 2017.

U petak 10. studenog započeo je trodnevni program obilježavanja Dana općine Breznički Hum - Martinje v Humu 2017...

 

Obilježavanje je započelo u jutarnjim satima predstavom za djecu "Hrvatskom u trenutku svakom - avionom, brodom, vlakom", a nastavilo se u večernjim satima kada je predstavljen novi broj Humskog vjesnika kao i nove službene web stranice općine.

Novi broj Humskog vjesnika kao i nove web stranice predstavio je načelnik općine Zoran Hegedić, koji je pozvao sve prisutne da sudjeluju u kreiranju novog broja Vjesnika kao i vijesti za novu web stranicu, a također je napomenuo kako je u prostoru Vatrogasnog doma postavljena i Izložba slika likovne kolonije Sveti Martin, a sva sredstva od prodaje slika ići će za stipendiranje studenata s područja općine.

Uslijedila je promocija zbirke pjesama "Treptaj duše" kao i romana "Legende i mitske priče iz Brezničkog Huma" Ružice Kišur-Črlenec.

U kulturnom dijelu programa sudjelovali su Lana Tukač, ženska vokalna skupina "Zipka" iz Novog Marofa, Karla i Korina Hegedić uz gitarističku pratnju Marka Šafrana i Milko Kiš Deda, a manifestaciji je prisustvovao i gradonačelnik grada Novog Marofa Siniša Jenkač te voditelj ženske klape, prof. Robert Štorga.

 

 

 

Kontakt

Općina Breznički Hum

Breznički Hum 4,
42225 Breznički Hum
OIB: 35774913576
telefon: 042 618 127
fax: 042 209 828
e-mail: opcina.breznicki.hum@vz.t.com.hr 
             - info@breznicki-hum.hr 

Social Share

© 2018 Općina Breznički Hum. Sva prava pridržana.Design & Development by Georg

Tražilica